Välkommen till laxfiske.nu webbservice.

Vi har fått många förfrågningar om hjälp med webbsidor eller presentationer. Vi vill gärna hjälpa er och stötta alla användare på laxfiske.nu och har därför gjort denna sida för att visa vad vi kan stå till tjänst med. Vi har stor erfarenhet av webbutveckling, Laxfiske.nu saiten har vi byggt helt själva och för den tekniskt intresserade se längst ner.

Obs vi vill i 1a hand hjälpa fiskare och verksamma i fiskebranchen att nå ut med sitt budskap. Det finns alldeles för många okända och duktiga aktörer på fiske marknaden, som inte når ut till sina kunder. För andra aktörer är ej nyhets sidan tillgänglig, men hjälp med webbsida går att få, eller andra tekniska problem.

Nyheter på din websait
Vill du ha tillgång till en nyhetssida där ni kan lägga in nyheter och tillhörande bild för presentation på webben. Vi kan erbjuda er detta utan att ni behöver ha databaser eller liknande på er server, det ända ni behöver är att länka in oss. Nyhetsinformationen kommer också att visas på laxfiske.nu's sait vilket ökar er exponering. Denna tjänst kommer kosta 1200 SEK + moms per år. Lagring av nyheterna sker 1 år tillbaka i tiden.

Saknar ni websait?
Om du helt saknar websida och domän namn, kan vi göra en enkel eller avanserad sida som du/ni kan lägga på vår server. Sidan får då addressen http://ext.laxfiske.nu/namn exempel http://ext.laxfiske.nu/pelles-flugor . Namnet kan du själv bestämma. Har du egen sida men saknar domän namn eller webbhotel kan du givetvis lägga ut den under samma address: pris: från 500kr + moms 1 år

Vill ni att er fiske camp ska synas här?
Vi presenterar ju fiske camper på laxfiske.nu med växelvis visning på startsidan, finns du inte med? För den låga kostnaden av 750 SEK + moms per år lägger vi upp er här och ni kan då även skicka nyhetsbrev som vi då lägger ut på startsidan

Vill du synas som fiske guide på laxfiske.nu?
Vi presenterar fiske guider på laxfiske.nu med växelvis visning på startsidan, finns du inte med? För den låga kostnaden av 500 SEK + moms per år lägger vi upp er här.

Vill du som driver fiske tillbehörs butik synas här?
Vi presenterar fiske tillbehörs butiker på laxfiske.nu med växelvis visning på startsidan, finns ni inte med? För den låga kostnaden av 750 SEK + moms per år lägger vi upp er här.

Vill du synas i ditt närområde på älvpresentationerna?
Här har vi tre olika paketlösningar, ett där ni presenteras i landskaps presentationen, ett där ni dels i landskapspresentationen och även i land presentationen samt ett på alla ställen (inte alla landskap, men på alla nivåer). Pris för respektive alternativ.
Alt1 - 1500 SEK + moms per år
Alt2 - 2500 SEK + moms per år
Alt3 - 3000 SEK + moms per år


Vill du synas på alla sidorna på laxfiske saiten?
Vi har en toppbanner som visas på alla sidorna på saiten. Här samsas max 10 olika annonser och varje enskillt klick väljs en av de tio annonserna ut. Detta innebär att var 10:de sida kommer visa er annons. Om inte alla 10 är sålda kommer det bli oftare.
- 7500 SEK + moms per år


Vill ni kombinera eller ha något annat?
Vi är öppna för förlag, vissa tjänster kommer vi även att sälja i form av paketpriser, webbsida + camp + guide + nyheter ser vi som en bra kombination vilket vi säljer för 2000 + moms per helår.

Vilken teknik använder vi på laxfiske.nu?
Laxfiske.nu använder mysql databas, Java servlets tillsammans med Freemarker. Freemarker är en "template engine" som används för att göra om java objekt till html i det här fallet, men används också för att generera texten till alla mail som vi genererar.
Utöver databasen och servlets används html tillsammans med javascript. Vi har försökt att använda så lite javascript som möjligt, men ibland går det inte utan javascript och i de fallen har vi använt javascript.

Kontakta oss
Klicka på länken här för att kontakta oss.